Stage en afstuderen

“Hazenberg is een perfecte plek voor studenten om zich te ontwikkelen. Door de diversiteit aan werkgebieden zijn er verschillende mogelijkheden. Bovendien hangt er een fijne sfeer en kun je gemakkelijk een babbeltje maken waardoor je van elkaar leert.”

Justin

Meer informatie?

Nicole Olislagers-Nuijten

Hazenberg is met meer  dan 230  medewerkers gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen, renoveren en transformeren van woningen en utiliteit. Als Makers van Waarde werken wij iedere dag aan fijne buurten, duurzame woningen en innovatieve nieuwbouw en transformaties. Wensen van opdrachtgever, (toekomstige) bewoners en omgeving brengen we samen in het proces van ontwikkeling en realisatie. We denken mee, kijken vooruit en maken samen technische uitdagingen waar. We houden pas op als de beste oplossing is gevonden. Ook als het gaat om maatschappelijke vraagstukken zoals het verduurzamen van de bouwsector. 

Stage of afstudeeropdracht

Voor leerlingen van het VMBO, MBO en het HBO bieden wij de mogelijkheid tot het volgen van een stage of het uitvoeren van een afstudeeropdracht. We bieden je een leeromgeving waarin je meewerkt in de organisatie of zelfstandig een afstudeerproject uitvoert. Wij geven je daarbij natuurlijk de begeleiding die nodig is om je stage of afstudeerproject tot een succesvol en leerzaam einde te brengen. Wil je meer informatie neem dan contact op met Janneke van Wegberg.

“Hazenberg is een ambitieuze werkgever waar duurzaamheid centraal staat. Als stagiaire word je met open armen ontvangen en voel ik mij helemaal thuis. Hazenberg is groots, maar voelt klein. Dat past bij mij.”

Esmee

Wat heeft Esmee nog meer ontdekt tijdens haar stage bij Hazenberg?

Als deelnemer van Bouwteam zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste stagiaires en afstudeerders. Wij maken graag kennis met jou!

Meld je aan via www.kiesbouwteam.nl.