Hazenberg | Makers van Waarde

Hazenberg | Makers van Waarde

Werken bij Hazenberg Bouw

Ben jij op zoek naar een werkomgeving waarin je ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen? Waarin samenwerken, kennisdelen en verantwoordelijkheid nemen vanzelfsprekend zijn? Denk dan eens aan Hazenberg Bouw uit Vught.

Hazenberg Bouw is anders. Natuurlijk maken wij fantastisch mooie projecten. Alleen de manier waarop, daarin zijn wij onderscheidend. Wij willen de beste zijn in wat we doen en voorop blijven lopen als het gaat om ons vakgebied, (proces)innovatie, duurzaamheid, klantgerichtheid en BIM is niet meer uit onze werkprocessen weg te denken. Opdrachtgevers kiezen voor ons, omdat wij naast vakinhoudelijke kennis ook LEAN-planningsmethodieken gebruiken om projecten binnen tijd en budget op te leveren.  Dat vraagt om creatieve mensen die eigen verantwoordelijkheid durven nemen en meebepalen hoe iets gemaakt wordt. Heb jij de ambitie om te groeien in je vak en een wezenlijke bijdrage te leveren aan het maken van bijzondere projecten? Dan zoeken wij jou?

Meer informatie?

Nicole Olislagers-Nuijten

RUIMTE VOOR GROEI EN ONTWIKKELING

Hazenberg kent een modern sociaal beleid en er zijn veel opleidings- en doorgroei mogelijkheden. Er is ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en doorstroming in de organisatie naar andere of hogere functies. Ook de arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Salarissen zijn tenminste marktconform en de secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend.

Wat ons allemaal bindt, is de passie voor het vak. Innovatie en vernieuwing staan bij ons hoog in het vaandel. Als je lid wilt worden van winnende teams, neem dan contact met ons op.