Projectontwikkeling

Wat jou beweegt, zetten wij in beweging

“Als ontwikkelende bouwer creëren we voor eigen rekening en risico woonwaarde in nieuwbouw én transformatie. Of beter gezegd, we ontwikkelen fijne plekken waar mensen kunnen thuiskomen. We kennen de uitdagingen die ontwikkeling met zich meebrengt. Bovendien hebben we de visie, middelen en knowhow in huis, om die ambities daadkrachtig in beweging te zetten.

Onze visie is, dat iedere locatie zijn eigen potentie heeft. Iedere plek en omgeving zijn eigen kansen voor een doelgroep. Wij zetten die mogelijkheden om in waarde, door ze helder in beeld te brengen en te vertalen naar planvorming die de omgeving versterkt. Daarbij houden we rekening met je doelen:

 • Als je grondeigenaar bent
  Samen hebben we het over de kwaliteit en potentie (van de locatie) van je positie. Alles voor een goede prijs voor beide partijen. Onze brede ervaring en financieel solide organisatie bieden je daarbij de zekerheid die relevant is voor vertrouwen in de overdracht.
 • Als je bij een gemeente of corporatie werkt 
  Vanuit onze visie onderzoeken we wat de kansen zijn van jouw gemeente, de wijk en haar omgeving. De uitkomsten hiervan vormen de start voor onze planvorming, waarmee we je ambities op het gebied van leefbaarheid, sociale samenhang, esthetiek en duurzaamheid waarmaken.
 • Als je toekomstig bewoner bent
  Wij zijn er om van jouw toekomstige huis een ‘lekker thuis’ te maken. En of dat nu een labelwoning of traditioneel gebouwd huis is, we ontwikkelen het met alle aandacht voor je woonlasten straks. Bovendien staan we graag voor je klaar met maatwerk en dienstverlening.


Unieke meerwaarde in onze dienstverlening is, dat we ook thuis zijn in het ontwikkelen van herbestemmingsprojecten, dankzij de expertise van onze dochteronderneming en monumentenspecialist Nico de Bont.

Wij zijn benieuwd naar jóuw uitdagingen. Jij ook naar onze aanpak en visie? Neem dan gerust contact met me op.  We maken graag kennis.”


 • Vredeoord

  In totaal 250 woningen, waarvan 62 koopwoningen

  Vredeoord in Eindhoven wordt de duurzame, groene, ruim opgezette nieuwe buurt op het terrein aan de Boschdijk in Eindhoven waar vroeger het hoofdkantoor van Philips stond. Een buurt waar huurders, mensen die zelf bouwen en kopers van duurzame nieuwbouwwoningen komen te wonen. .

  Vredeoord Eindhoven
 • Achttien81 | JAL-terrein Dongen

  Gebiedsontiwkkeling

  Op dit terrein herrijst straks een nieuwe wijk. De ontwikkeling wordt een combinatie van de herontwikkeling van het Rijksmonument en de oude fabriek, alsmede het ontwikkelen van nieuwbouwwoningen. Het woningprogramma is divers: van loftwoningen, appartementen en studio’s tot grondgebonden (nieuwbouw)woningen. Door deze variatie aan woningen, zorgt wonen op het JALterrein voor een ontmoeting tussen jong en oud op een unieke locatie.

  Achttien81 | JAL-terrein Dongen
 • Céravie

  28 Stadswoningen

  Wonen op z’n Maastrichts. Lekker rustig, net buiten het centrum, met een eigen tuin. Maar wel op loopafstand van het levendige Plein 1992 en Céramique, het gezellige Wyck en de bruisende binnenstad. Want als je in Maastricht woont, wil je natuurlijk volop van het leven kunnen genieten.

  Céravie Maastricht
 • Warande Park

  8 twee-onder-een-kapwoningen en 6 vrijstaande woningen.

  Wonen in je eigen park. Dat is wonen in Warande Park. Na een dag werken, thuis in alle rust relaxen of juist even sportief bezig zijn. Met je familie, met vrienden. Wonen in Warande Park is voor iedereen genieten van het groen, de rust en de ruimte.

  Warande Park Oosterhout
 • De Watergaard

  10 eengezinswoningen

  Wonen in De Watergaard is elke dag heerlijk thuiskomen in een dorpse oase van rust, ruimte en water. Hier laat je de hectiek van alledag achter je. Ben je in een oogwenk in de weidse natuur. De weelde van dorpse geborgenheid op nog geen half uur van de stad, precies zoals jij dat wilt.

  De Watergaard Zevenbergschen Hoek
 • De Kroon van Zwijsen

  Woonjuweel in stad en park

  Vlakbij de entree van de Tilburgse binnenstad staat iets bijzonders te gebeuren. Want daar, aan de historische Bisschop Zwijsenstraat, krijgt een bijna vergeten monumentale schakel haar oude glorie terug als ‘De Kroon van Zwijsen’.

  Bisschop Zwijsenstraat

Makers van Waarde in ontwikkeling en bouw

Waar Philips ooit haar hoofdkantoor had, ontwikkelt en bouwt Hazenberg de nieuwe wijk Vredeoord, samen met woningcorporatie Sint Trudo. Lees het interview hier:

Gebiedsontwikkeling JAL Dongen

Nieuwbouw projectontwikkeling Hazenberg woningbouw

Op dit terrein herrijst straks een nieuwe wijk. De ontwikkeling wordt een combinatie van de herontwikkeling van het Rijksmonument en de oude fabriek, alsmede het ontwikkelen van nieuwbouwwoningen.

Patricia & Stijn: Tevreden bewoners Céravie

We gaan op de koffie bij bewoners om te vragen hoe het wonen bevalt. Dit keer belden we aan bij Stijn Swaans en Patricia Brugman, die de trotse eigenaren zijn van hun nieuwe woning in Maastricht.