Makers van Waarde

Over ons

Een fijn huis en een prettige omgeving zijn van groot belang voor ons woon-, werk- en levensgeluk. Daarom geven wij als ontwikkelende bouwer betekenis aan alles wat we doen. Dat maakt ons Makers van Waarde. Al meer dan 75 jaar.

We ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, renoveren en transformeren woningen en utiliteit. In eigen ontwikkeling en in opdracht. In midden en Zuid-Nederland. Met onze decennia lange ervaring en brede inhoudelijke kennis kunnen we iedere vraag beantwoorden. Van projectontwikkeling tot realisatie. Van gebouw tot en met de omgeving. Waar positieve duurzame impact centraal staat in alles wat we doen. 

Zo creëren we waarde. Voor de bewoners en gebruikers. Voor onze opdrachtgevers en de wereld om ons heen. Nu en in de toekomst.

Makers van Waarde

We doen dat met ons hechte team van gedreven maar nuchtere vakmensen, zowel binnen als ‘op de steiger’. Mensen die vanuit een sterk gevoel van dienstbaarheid altijd voor het allerbeste gaan. Maar die elkaar ook scherp houden: waar kan het nóg beter, slimmer, innovatiever en duurzamer voor volgende generaties? Topsport in de bouw…

Dat alles vraagt om een fijne werkomgeving. Om ontwikkelruimte en groeimogelijkheden. Voorwaarden waar Hazenberg volop in investeert. Omdat we beseffen dat onze Makers van onschatbare Waarde zijn. Voor ons als bedrijf maar zéker ook voor jou als opdrachtgever.