TRANSFORMATIE KANTOOR HEVO

Projectinformatie

Project Kantoor Hevo
Locatie 's-Hertogenbosch
Opdrachtgever Hevo B.V.
Architect Leijh Kappelhoff Seckel Van Den Dobbelsteen architecten B.V.

Hazenberg heeft de bouwkundige aanpassingen gerealiseerd voor het nieuwe kantoor van HEVO in het voormalige RIVA-gebouw te 's-Hertogenbosch. Tevens heeft Hazenberg een nieuwe entree gerealiseerd.

"Dit kantoor faciliteert samenwerken, ontmoeten en kennisdelen."

Ewoud van der Sluis, directievoorzitter HEVO, s'-Hertogenbosch

Hevo wilde een gezonde en inspirerende werkomgeving creeƫren, waarin samenwerken, ontmoeten en kennisdelen optimaal konden worden gefaciliteerd. De transformatie van het RIVA-gebouw gaf HEVO die ruimte. Een duurzame locatie waar zij ook "Het nieuwe werken" hebben ingevoerd. De nieuwe technieken zorgen ervoor dat het kantoor volledig digitaal is.