Woonlabels

Kees Strooper

Commercieel Manager

Onze Woonlabels. Een passend antwoord op veel nieuwbouwvragen.

“Opdrachtgevers vragen ons om innovatieve woonconcepten, die veel flexibiliteit in bouwkeuzes bieden en die optimaal efficiënt tot stand komen dankzij uitgekiende processen. Consumenten zijn op zoek naar kwalitatief hoogwaardige woningen die mooi en betaalbaar zijn. Met onze woonlabels bieden we op al die vragen en wensen een passend antwoord…

BeterBASIShuis

De ideale woning voor starters en sociale huur, ontwikkeld met betaalbaarheid en duurzaamheid in het achterhoofd. Een flexibel label ook, want de achterliggende bouwprocessen en het esthetische karakter passen we aan als we zien dat de behoeften van bewoners en opdrachtgevers veranderen.

LekkerEIGENhuis

Het label voor woonconsumenten die behalve een wat ruimer budget óók een flink pakket eigen wensen en ideeën meebrengen. Creatieve hipsters, stadse ouderen, gezellige gezinnen: als ze met al hun woondromen in dezelfde gemixte nieuwbouwwijk willen wonen, zorgen wij dat het kan.

HOUTbaar

Met HOUTbaar maken we modulaire houtbouw haalbaar en betaalbaar. HOUTbaar HUIS is gebaseerd op het systeem van de slimme legosteen, stapelbaar tot de gezinswoningen die we gewend zijn – maar dan circulair. LOFT is een creatief houten casco, op maat te maken met inklikbare modules, bedoeld voor een wat hipper, stadser publiek.

Uiteraard is er nog veel meer te vertellen over onze labels en het WOONlab waarin we ze hebben ontwikkeld. Bel me gerust als je er benieuwd naar bent.”