Verduurzaming

Jeroen van Eerdewijk

SmartPack. Verduurzaming bereikbaar maken.
 

“Als woningcorporatie heb je aan de transitieopgave een stevige uitdaging, nu de totale woningvoorraad vóór 2050 energieneutraal dient te zijn. Een uitdaging die Hazenberg graag succesvol met je invult. Met SmartPack.

Team SmartPack biedt namelijk niet zomaar kant-en-klare oplossingen. Wij analyseren eerst de specifieke renovatieopgave van jouw corporatie tot op detailniveau. Wat is de bouwkundige staat van de voorraad? Welke duurzaamheidswensen leven er op het gebied van comfort in de woningen, bewonersbewustzijn en leefbaarheid in de wijk? En wat hebben die voor financiële consequenties? Al deze informatie gebruiken we vervolgens om sámen een doelgerichte route uit te stippelen naar een waardevolle, toekomstbestendige woonvoorraad. Een flexibele route ook. Want of je nu via verschillende scenario’s-op-maat of in één keer naar NOM wilt, met de modules van SmartPack houd jij de regie. ‘Verduurzaming bereikbaar maken’ noemen wij dat'."

SmartPack uitvoering Renovatie

Jeroen van Eerdewijk

Wil je weten of de SmartPack-aanpak ook past bij jouw corporatieambities? Kijk op de website of bel me. Ik help je graag verder."

Verduurzaming bereikbaar maken

Website SmartPack