Projectontwikkeling

Wat jou beweegt, zetten wij in beweging

“Als ontwikkelende bouwer creëren we voor eigen rekening en risico woonwaarde in nieuwbouw én transformatie. Of beter gezegd, we ontwikkelen fijne plekken waar mensen kunnen thuiskomen. We kennen de uitdagingen die ontwikkeling met zich meebrengt. Bovendien hebben we de visie, middelen en knowhow in huis, om die ambities daadkrachtig in beweging te zetten.

Onze visie is, dat iedere locatie zijn eigen potentie heeft. Iedere plek en omgeving zijn eigen kansen voor een doelgroep. Wij zetten die mogelijkheden om in waarde, door ze helder in beeld te brengen en te vertalen naar planvorming die de omgeving versterkt. Daarbij houden we rekening met je doelen:

  • Als je grondeigenaar bent
    Samen hebben we het over de kwaliteit en potentie (van de locatie) van je positie. Alles voor een goede prijs voor beide partijen. Onze brede ervaring en financieel solide organisatie bieden je daarbij de zekerheid die relevant is voor vertrouwen in de overdracht.
  • Als je bij een gemeente of corporatie werkt 
    Vanuit onze visie onderzoeken we wat de kansen zijn van jouw gemeente, de wijk en haar omgeving. De uitkomsten hiervan vormen de start voor onze planvorming, waarmee we je ambities op het gebied van leefbaarheid, sociale samenhang, esthetiek en duurzaamheid waarmaken.
  • Als je toekomstig bewoner bent
    Wij zijn er om van jouw toekomstige huis een ‘lekker thuis’ te maken. En of dat nu een labelwoning of traditioneel gebouwd huis is, we ontwikkelen het met alle aandacht voor je woonlasten straks. Bovendien staan we graag voor je klaar met maatwerk en dienstverlening.

Unieke meerwaarde in onze dienstverlening is, dat we ook thuis zijn in het ontwikkelen van herbestemmingsprojecten, dankzij de expertise van onze dochteronderneming en monumentenspecialist Nico de Bont.

Wij zijn benieuwd naar jóuw uitdagingen. Jij ook naar onze aanpak en visie? Neem dan gerust contact met me op.  We maken graag kennis.”

Waar Philips ooit haar hoofdkantoor had, ontwikkelt en bouwt Hazenberg de nieuwe wijk Vredeoord, samen met woningcorporatie Sint Trudo. De lat lag vanaf het begin hoog: de 250 woningen moesten ‘een echte Trudo-wijk’ gaan vormen. Ingeborg Verheijen en John van der Doelen leggen uit wat dat betekent en hoe deze uitdaging perfect past bij de werkwijze van Hazenberg.

Makers van Waarde in ontwikkeling en bouw